Antre Şıklığınızı Taçlandıracak 5 Dresuar Modeli

Antre Şıklığınızı Taçlandıracak 5 Dresuar Modeli

Antre Şıklığınızı Taçlandıracak 5 Dresuar Modeli

 

Dresuar deyince akıllara evlerimizin giriş yani antre bölümleri gelmektedir. Evine aşık olan bayanların vazgeçilmezi olan bu mobilyalar işlevsel olarak da oldukça kullanışlı olmaktadır. Mobilya konusunda seçici olanlar için bir kaç öneri ile konumuzu daha da zenginleştirmek doğru olacaktır. Antre şıklığını taçlandıracak 5 dresuar modeli ile tercihlerinizde sizlere bir miktar daha yardımcı olmaya çalışacağız.         

 

Öncelikle mobilya seçiminde nelere dikkat edersiniz, mobilyanın işlevselliği mi? Rengi mi? Modeli mi? Sizler için daha önemlidir. Bu hususlarda kararlı olmanız dresuar seçimlerinizde sizlere destek verecek olan bilgiler olacaktır. Eğer renkli ve canlı renklerden hoşlanıyorsanız, sizin için sade bir renk ev dekorasyonunda işinize yaramayacaktır. Ancak beyazın sadeliği ve göz alıcılığını evinizin antre bölümünde yaşamak istiyorsanız beyaz renkten asla vazgeçmemelisiniz. Ya da bir dresuar sade bir model mi olmalı yoksa ayna ile kombine edilmiş mi olmalı bu soruyu kendinize sormanız doğru olacaktır. Ayrıca işlevsellikten bahsettik. Kullanışlılık bakımından çekmeceleri olan bir model mi sizin için önemlidir, yoksa sade çekmeceleri olmayan ancak görselliği ile ön plana çıkan bir modeli mi tercih etmek istersiniz? Evet, pek tabiki eviniz için en iyi ve en doğru kararı verecek olan sizlersiniz. Ancak bu hususları alışveriş öncesinde kafanızda netleştirmezseniz, göreceğiniz birbirinden ilginç ve farklı model kafanızın karışmasına yol açabilir.

 

Bu noktada sizlere oldukça güzel fikirler verebilecek olan beymahome.com web sitesinde yer alan birbirinden güzel ve şık dresuar modellerini incelemenizi tavsiye ederiz. Bu modellerden bir kaçı hakkında detay bilgisi vererek sizleri ön bilgi olarak aydınlatmamız doğru olacaktır.

 

Magaly Dresuar

 


 

82 cm yüksekliğe, 130 cm genişliğe, 40 cm derinliğe sahip olan mobilya Ağaç Kaplama malzemeden üretilmiştir. Açık krem ve ceviz rengin kombinasyonu bulunan mobilyada yer alan çekmece ve raflar kullanış bakımından oldukça zengin bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Uzun ömürlü kullanımlar için ürünü satın aldığınızda kullanım talimatlarını muhakkak okumalı ve uygulamalısınız.

  

Reny Dresuar

  

 

Yüksekliği 82 cm, genişliği 135 cm, derinliği ise 36 cm ölçülerde bulunan mdf malzemeden üretilmiş dresuarın gövde rengi beyazın büyüleyiciliğini yansıtmaktadır. Türkiye'de tamamıyla el işçiliği kullanılarak üretilen bu mobilya özellikle beyaz renk hayranlarını cezbetmektedir. Çekmece detayları sayesinde sizin ve aileniz için önemli küçük objelerin muhafaza edilmesi amacıyla oluşturulmuştur. Antrenizde en uygun yere yerleştireceğiniz mobilyanın arka fonuna yerleştireceğiniz bir ayna veyahut dekoratif bir saat mobilyanızı daha da zengin bir görünüme kavuşturacaktır. Dresuar üzerine ise yine şık objeler koyarak tamamıyla sadelikten arındırmanız mümkündür.

 

 

Consolata Dresuar

  

82 cm yükseklik, 90 cm genişlik, 35 cm derinlik ölçülerine sahip olan ağaç kaplama malzemeden mamul olan dresuarınızı eviniz antresine koyduğunuz zaman, bulunduğu mekan bir antreden daha fazlasına sahip olursunuz. Boş bir antre her zaman için göze hoş gelmemektedir. Gerek ayakkabılık, gerek ayna ya da tablolar ile zenginleştirmeye çalışılan antreler için özel tasarlanmış olan consolata dresuar tek başına tüm bu işlevleri yerine getirecektir. Cam kapaklı alanı özgürce kullanım imkânının yanı sıra üst ve alt bölmeleri de gerek aksesuar gerekse misafirleriniz için ayırdığınız ev terlikleri ile işlevsellik katmanız mümkündür. Camlı kapaklar ile bütünlük sağlaması için muhakkak bulunduğu duvar arka fonunda renkli veya aynalı camlara sahip olan aksesuarları asmanızı tavsiye ederiz.

 

Pomador Dresuar

  

82 cm yüksekliğe, 125 cm genişliğe, 38 cm derinliğe sahip dresuar modeli  mdf malzemeden imâl edilmiştir. Siyahın asaletine hayran iseniz bu mobilya türü tam size hitap ediyor demektir. Her renk duvar boyası ile uyum sağlayabilen siyah dresuarınızda yer alan 4 adet küçük çekmece ise ihtiyaç duyabileceğiniz herşeyi kolaylıkla muhafaza edebileceğiniz bir alanı sizlere hediye etmektedir. Bu asil duruşu daha zengin bir hale getirmek isterseniz duvar fonuna aile fotoğraflarınızdan oluşan küçük tablolar ve led ışıklandırmalar tercih edebilirsiniz. Bu sayede eve gelen herkesin ilk olarak odak noktası dresuarınız olacaktır.

 

Sizlere önerebileceğimiz bu dresuar modellerinden bir tanesine sahip olduktan sonra dilerseniz aynı renklerden oluşan şık ve dekoratif bir vestiyer ile kombinasyon oluşturabilirsiniz. Bu sayede dresuarınızın bulunduğu alan eğer fazlası ile büyük bir alan ise bu alanı da değerlendirmiş olursunuz. Ayrıca tercih edeceğiniz ürünün rengi dresuarınız ile uyumlu olduğu sürece antre alanınız kesinlikle bir ahenk içinde olacaktır.

 

Yukarıda bahsi geçen dresuar modelleri evinizin antre bölümüne şıklığı ve zerafeti getirecek, kullanım kolaylığı sağlayacak ve zenginleştirilebilecek ürünler olması hususu ile detaylı bir şekilde tüm özelliklerinden bahsetmiş bulunmaktayız. Ancak, zevkinize ve hayallerinize uygun daha fazla ürüne ulaşmak için muhakkak beymahome.com adresinde takipte kalmanızı tavsiye ederiz. Evlerinizde bu ürünleri gördükten sonra satın almak için sizlerden fikir isteneceğinden emin olabilirsiniz.

 

 

 

 

Etiketler: antre gömme dolap modelleri, antre dresuar ,dar antre dekorasyonu ,vestiyer modelleri ,koridor dolapları ,antre ayna modelleri, giriş hol antre dekorasyonları için fikirler ,antre nedir
Kasım 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR