Hazeranlı Sandalye

hazeran, hazeranlı sandalye, hazeran özellikli sandalye, hazeran örgül sandalye, hasır sandalye, hasırlı sandalye, hasır örgülü sandalye

Hazeran Özellikli Sandalye

2020-2021 modasının yeni trendleri arasında bulunan hazeran özellikli sandalye, evlerine yeni bir estetik getirmek isteyen kişilere ve iş yerlerine farklı bir görünüm kazandırmayı arzulayanlara sunulmaktadır.

Geniş bir kullanım bulunduran hazeran özellikli sandalye’nin, pek çok olumlu noktası vardır. Evlerinize ve işletmelerinize renk getirecek olan bu ürünler, gerek iç ortamlarda, gerekse dış mekânlarda kullanma imkânı bulunmaktadır. Ancak yağmur gibi olumsuz etmenlerin altında uzun süre bırakmamanız da tavsiye edilir.

Hazeran Sandalye Ne Demek?

Hazeran sandalye ne demek? Bu kelimeyi pek çok kişi yeni duymakla beraber, aslında ülkemizde geçmiş dönemlerde kullanılan bir eşyadır. Bir örme sanatı şekli olan hazeran, yaşam ve çalışma alanlarınıza yeni bir görüntü katmak için mükemmel bir tercihtir.

Yaz aylarıyla muhteşem bir harmoni sağlayan bu tür sandalyeler, mekânlarınızda bahar ve yaz esintileri getirerek, yeni bir atmosfer değişikliği getirecektir. Özellikle retro ve klasik tarzda etkiyi geri getiren bu sandalyeler, evinizi baştan aşağı yeniden oluşturmanızda oldukça yararlı olacaktır.

2020 – 2021 Modasına Uyum Sağlayın

Her yıl değişen moda, yeni tasarımsal öğeler ile karşımıza gelir. Günümüzde hatırı sayılır derecede kişi retro, klasik ve nostalji seçeneklerini tercih ettiği için, mutlaka her yıl eskiye dönüş, farklı şekillerde görülür.  2020 – 2021 modasının bir parçası olan hazeran sandalye, size şık bir görünüm sunacaktır.

Eğer yaşadığınız yeri tekrar tasarlamak istiyorsanız ve baştan aşağı yeni bir görünüm oluşturmak istiyorsanız, Hazeran size hem 2020 – 2021 mobilya modasını uyum sağlamayı, hem de minimalist bir yapıya kavuşmanızı sağlar. Diğer sandalyelere nazaran büyük alan kaplamayan ve hoş bir görünüm sergileyen bu sandalyeler, size yeni bir aura getirecektir.

Hazeran Sandalye Nerelerde Kullanılabilir?

Hazeran sandalyeler, tasarım olarak iç mekânlar için tasarlanmıştır. Ancak evlerde arzuya göre uygun havalarda, dışarıda da kullanma olanağına sahiptir. Ancak kışın zorlu koşullar altında yahut yağmura karşı kullanılması tavsiye edilmez.

Hasırlı yapısı gereği hafif bir eşya olduğu için, yaşadığınız yerlerde taşıması oldukça kolaydır. Dolayısıyla yazın teras keyfi yapmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken tüm ihtiyaçlarınızı çıkartıktan sonra, saldalyenizi yanınızda götürmektir.

Kullanım yeri bakımından hazeran sandalyelerin en çok kullanıldığı alanlar şöyledir;

  1. İç mekânlar
  2. Kısmi kapalı olan bahçeler, balkonlar ve teraslar
  3. Oturma odaları
  4. Antreler
  5. Yazlıklarda
  6. Cafelerde
  7. Otellerin yemekhane ve lobi kısımlarında

Buradan da anlaşılacağı üzere hazeranlı sandalye kullanım alanları, sizin hayal gücünüzle sınırlıdır. Uzun yıllar kullanma potansiyeli olan bu sandalyelerin temizliği ve bakımı da özel şekilde yapılmaktadır.

Hazeranlı Sandalyelerin Temizlikleri ve Bakımları Nasıl Yapılmalı?

Her mobilya, zaman içerisinde kullanıma ve çeşitli etmenlere bağlı olarak kirlenir ve lekelenme yapar. Bu nedenle estetik görünümün bozulmaması ve hijyenik bir ortamın sağlanması için, gerekli temizliklerin zamanında yapılması şarttır.

Ancak bu gereksinim, her mobilyada birbirinden farklılık gösterir. Eğer mobilyanızın türüne, malzemesine ve kumaşına uygun temizlik yapmazsanız, kısa sürede güzel görünümünü kaybedecek ve yıpranmalar başlacaktır.

Bu nedenle hazeranlı sandalye asla güneş ışığına sürekli maruz bırakılmamalıdır. Tavsiye edilen kullanmadığınız zamanlarda güneş altında bırakmamak, mümkünse kullanım sonrasında hemen gölgeye almaktır.

Ayrıca temizlik için, nemli bir bez kullanmanız önerilir. Yüzeylerine zarar vermemek için sıcak maddeleri ve içecekleri uzak tutmanız da gerekir. Eğer kaza sonucu dökülme yaşanmışsa, nemli bir bez yardımıyla madde nüfuz etmeden silmeniz oldukça önemlidir.

Hazeranlı Sandalyeler Nelerle Kombinlenir?

Hazeran masa sandalye beraber düşünülse de, aslında kombin yapmak için pek çok seçeneğiniz vardır. Her ne kadar bu özellikle masalar ve sandalyeler mükemmel bir uyum yakalasa da, tek tercihiniz bunlarla sınırlı değildir.

Kombin yaparken uyum sağlamak, herkes tarafından aranır. Peki, hazeranlar nasıl masalar ile kombin yapılabilir? Burada bir seçeneğiniz, cam masa kullanmaktır. Cam masalar, pek çok sandalye türünde olduğu gibi, hazeranlarda da güzel bir uyum yakalamaktadır. Eğer uygun bir masa arıyorsanız, ilk önerilerden biri cam masa almanızdır.

Ayrıca arzunuza göre mermer ve ahşap masalar da hazeran ile güzel bir harmoni yakalamaktadır. Bu üç seçenekten hangisi size daha yakın ve cazip geliyorsa seçebilir ve herhangi bir karşıtlık yaşamadan kullanabilirsiniz.

Masaların yanlarına koyacağınız küçük sehpalar, vazolar içerisinde küçük çiçekler gibi ürünler de ortamı daha da güzelleştirmenizi sağlayacaktır. Vazo herhangi bir şekil ve renkte seçilebilecek olmakla beraber, sehpalar hazeran ile uyumlu renkte seçilirse daha iyi sonuçlar alınabilir.

Hazeran Özellikli Sandalye Nitelikleri

Hazeran sandalye, beymahome tarafından en kaliteli ahşaplardan yapılır ve kumaşları da gerek sizin, gerekse müşterilerinizin konforunu, en iyi sağlayacak şekilde üretilir.

Temel malzemesi masif ahşap olup, yaslanmak için kullanılan yer hazeran özelliktedir. Türk malı olan ürün, el işçiliği sayesinde üretilmiştir.

Dolayısıyla yapımında doğal malzemeler kullanıldığı ve elle imal edildiği için sizlerin ve sevdiklerinizin sağlıklarını kötü etkileyecek unsurlar yer almamaktadır. Yapı malzemesi gereği dayanıklı olan sandalye, kırılmaya, çatlamaya ve zarar görmeye karşı dirençli bir yapıya sahiptir.

Taşıma kapasitesi bakımından yaklaşık 150 kiloya izin verdiği için kullanım esnasında herhangi bir endişe duymanız da gerekmez. Sitemiz sipariş verdikten sonra, ürünlerinizi size özel üreterek, hemen teslimini yapmaktadır.

Cafelerinizde Yeni Bir Estetik Oluşturun

Eğer yeni bir cafe açmak istiyorsanız, öncelikle nasıl bir yapı oluşturmak istediğinizi bilmeniz gerekir. Hazeranlı sandalye öncelikle retro, klasik ve nostalji kelimeleriyle beraber anılsa da aslında tek kullanılabilecekleri yerler bunlarla sınırlı değildir.

Zira hasır dokuma dendiğinde ilk akla gelen kelimelerden bir taneside mevsim olarak yaz’dır. Bu tür sandalyeler iş yerlerinize bir yaz esintisi getirecek, beraber mükemmel bir uyum gösterecektir. Her duvar rengi ile uyum sağlaması nedeniyle nasıl kombin yapacağınızı düşünmeniz de gerekmez.

Yalnızca hazeranlar ile beraber ahşap mı, mermer mi ya da cam masalar mı kullanacağınıza karar vermeniz yeterlidir.

Eğer klasik bir görünüm istiyorsanız da hazeran sandalye ile ahşap seçenekler, muhteşem bir harmoni yakalayacaktır. Bunlar yalnızca yeni bir mekân açarken değil, aynı zamanda mevcut iş yerlerinizin yeniden tasarlanması için de geçerlidir.

Eğer mekânınız klasiğe daha çok yatkınsa ya da kitap-cafe tarzı bir yerse, retro seçenek daha güzel uyum sağlayacaktır. Şayet yazdan kalma, eğlenceli bir cafe istiyorsanız da bu eşyalar, kullanım için hazırdır.

Yazlıklarınıza Yeni Bir Hava Getirin

Yaz gelince çoğu kişi tatil için bir yerlere kaçar. Eğer siz de yazlığa doğru kaçan kişilerdenseniz ve bu seneyi farklı geçirmek istiyorsanız, yazlığın sandalyelerini değiştirmek güzel bir başlangıç olabilir.

Hazeran saldalye, hafif olduğu için her yere taşınabilir. Dolayısıyla gün içerisinde ister terasa, ister balkona isterseniz havuz başına çıkarabilir, güzel ve sıcak bir günün keyfini yaşayabilirsiniz.

Arzunuza göre hazeran masa sandalye üzerine tercihlerinizi kolaylıkla da şekillendirebilirsiniz. Eğer havuzdan çıktıktan sonra rahatça oturup, zaman geçirebileceğiniz seçenekler arıyorsanız, hazeranlar size konforlu bir seçim sunar.

Eğer yazlıklarda sabah kahvaltılarında rahat sandalyeler istiyorsanız, hazeranlı sandalye isterseniz balkona, isterseniz terasa taşıyarak, güzel bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Ancak kullandıktan sonra güneş altında bırakmamanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Evlerinizi Yeniden Tasarlayın

Her insan, günlük hayatın ve yoğun iş temposunun stresini atabilmek için farklı seçeneklere başvurur. Ancak rahatlayabilmemiz için öncelikle evimizin uygun şekilde tasarlanmış olması gerekir. Zira kötü tasarlanmış bir yaşam alanı, günün önemli ve en özel kısımlarını burada geçirmemiz nedeniyle kötü şekilde etki yapacaktır.

Bu nedenle iç tasarım, en önemli konular arasındadır. Minimalist bir yapı ve eşyaları doğru kullanmak, bizlere daha geniş hareket alanları sunarak, nefes alabilmemizi ve kendimizi daha rahat hissetmemizi sağlar.

Hazeran sandalye, ölçü bakımından diğer sandalyeler ile karşılaştırıldığı vakit daha uygun yapıdadır. Küçük boyutu sayesinde fazla yer kaplamadığı için, size rahat bir kullanım sunar. Eğer evinizin tasarımını değiştirmenin vakti olduğunu düşünüyorsanız, bu sandalyeler sayesinde yazı evlerinize daha erken getirebilir, retro havaları her yerde estirebilirsiniz.

Bu masalar gerek yemek yerken, gerek ders çalışırken ve gerekse misafirlerinizle beraber otururken uygun kullanım ve konfor sunar. Gerek modern, gerekse eski tip tasarımlarla uyum sağladığı için diğer mobilyalar ile uyum durumunu düşünmeniz de gerekmez.

Kış Bahçelerinize Estetik Dokunuşlar Yapın

Kış bahçeleri hem evlerde, hem de cafe tarzı iş yerlerinde kullanılan ve bahçenin her mevsim kullanılmasına izin veren yapılardır.

Camlı yapısı ve dayanıklılığı ile insanlara hem ekstra bir yaşam alanı, hem de zaman geçirmek için mükemmel bir yer sunar. Eğer kahvenizi içerken, sohbet edebileceğiniz ya da kitabınızı okuyabileceğiniz bir alan arıyorsanız, size güzel imkânlar sağlar.

Burada kullanabileceğiniz masalar farklılaşmakla beraber, en güzel uyum sağlayacak sandalye şüphesiz ki hazeranlı sandalyedir. Ortamın camlı yapısı ve uygun masa seçenekleri kış bahçesine güzel bir ortam katacak, yazdan esintiler getirerek daha sıcak bir ortamda, keyifli sohbetle beraber güzel vakitler geçirmenizde size yardımcı olacaktır.

Hazeran Sandalye Fiyatları

Hazeran sandalye yapımı, sizlerin siparişleri ardından, arzu edilen sayıya göre yapılır. Dolayısıyla verdiğiniz sipariş yalnızca sizin için, özel şekilde üretilmiştir.

Beymahome olarak hazeranların getirdiği konforu ve keyfi yaşam alanlarınızda daha iyi hissetmeniz için hazeran sandalye fiyatları bakımından uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuyoruz. Ürünlerimizin genel özellikleri şöyledir;

  1. Temel malzeme masif ahşaptan meydana gelir.
  2. Standart ahşap rengi, açık kahverengidir.
  3. Döşeme rengi kremdir.
  4. Hazeran yaslanma yeri bulunur.
  5. Türkiye’de, el işçiliği kullanarak üretim yapılmıştır.

Sizlere hazeran sandalye yapımı konusunda, kişisel tercihlerinizi belirtme hakkı da verilmektedir. Bu doğrultuda bizlere istediğiniz kumaş ve ahşap rengini belirtirseniz, buna uygun hazırlıklar ve üretim yapılacak, ardından gönderim yapılacaktır.

Siparişleriniz yeni üretim olup, istediğiniz adede göre farklı teslim günlerine sahiptir. Ayrıca burada istediğiniz kumaş ve ahşap rengi de günleri etkilemektedir. Tahmini teslim süremiz 28 gün olup, siparişiniz ardından hızlı ve dikkatli şekilde çalışma yapılarak, eşyanız adresinize gönderilir.

Hazeran satın al işlemleri için, üyelik oluşturmanız, ardından da opsiyonel tercihlerde bulunup, ödemeyi tamamlamanız gerekir. 3, 4-5 ve 6’lı alımlarınızda, 50 Türk Lirasından, 100 Türk Lirasına kadar indirimler mevcuttur.

Beymahome, hazeran sandalye İzmir de dâhil olmak üzere Türkiye’nin her yanına, uygun fiyatlar, indirimler ve sürelerle beraber teslimat gerçekleştirmektedir.

Etiketler: hazeran, hazeranlı sandalye, hazeran özellikli sandalye, hazeran örgül sandalye, hasır sandalye, hasırlı sandalye, hasır örgülü sandalye
Ocak 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR