Modern ve Rustik Portmanto Vestiyer Modelleri

Modern ve Rustik Portmanto Vestiyer Modelleri

Modern Ve Rustik Portmanto Vestiyer Modelleri

Modern portmanto modelleri, yaşam alanlarında en çok gereksinim duyulan ihtiyaçlar arasındadır. Eşyaların ve elbiselerin asılması için öncelikli konumdadır. Her yıl iç dekorasyon trendlerinin değişmesi ile beraber bu durumda da büyük değişiklikler yaşanmıştır.

2020-2021 trendlerinde daha işlevsel ve kullanışlı olan modeller, ön plana çıkmaktadır. Böylece evlerde mevcut eşyaların sayısı azaltılarak, insanlara daha geniş yaşam alanları bırakılmaktadır. Bu kapsamda portmanto vestiyer modelleri, ön plana çıkarak, elbiselerin güvenli bir şekilde depolanmasını sağlamaktadır.

Modern ve rustik portmanto modelleri, bu doğrultuda size yeni alanlar meydana getirerek, kullanışlı bir ev ortamı sunar. Böylece evlerinizde hem yeni moda trendini yakalayabilir, hem de özel eşyalarınız için güvenli bölgeler oluşturabilirsiniz.

Şık Tasarımlar

Lüks vestiyer modelleri arasında farklı tasarımlar vardır. Farklı renkleri ve tasarımları seçerek yaşam alanlarınıza yeni bir hava getirebilir, muhteşem dokunuşlar gerçekleştirebilirsiniz. Daha şık ve kullanışlı bir yapı için birbirinden farklı,

  1. Raf türleri,
  2. Arzuya bağlı aydınlatma seçenekleri,
  3. Desen,
  4. Kapak tasarımı,
  5. Renk,

Gibi hususlar yer almaktadır. 2020-2021 modası yeni bir modernite getirmekle beraber, aynı zamanda eskiye dönüşü de yaşamaktadır.  Bunun için mimosa portmanto vestiyer gibi seçeneklerimiz, klasik duygularınıza şık çözümler getirecektir.

Mimosa kapsamında sizlere istediğiniz renk seçenekleri sunulmakla beraber, ölçüler de arzunuza göre yapılır. Ayrıca siparişinizde belirttiğiniz ek özellikler de eklenerek, şık ve klasik bir tasarım gerçekleştirilir. Bu ürünün ölçüleri,

  1. 210 cm yükseklik,
  2. 120 cm genişlik,
  3. 42 cm derinlik,

Şeklinde olup, genişlik ve yüksek isteğe göre şekillenebilir. Standart renk ceviz olan ürün, ağaç kaplama dokusu ile sağlığınız açısından da bir tehlike oluşturmaz.

Pormanto vestiyer tercih ederken, en önemli husus ise ne kadar kullanışlı olduğudur. Şık bir görüntü oluşturmasının yanı sıra, bu eşyalar kullanılmazsa sadece boş yer tutacağı için, tavsiye edilen en iyi seçeneği tercih etmenizdir. Portmanto vestiyer modelleri,

  1. Ceket,
  2. Mont,
  3. Palto,
  4. Şapka,
  5. Şemsiye,

Asabilmek için uygun ve yeterli olmalıdır. Ayrıca çekmeceli bir yapı, terlikleri ve ayakkabıları saklamanıza yardımcı olacağı için, alandan tasarruf etmenizi ve kötü görünümleri önlemenizi sağlar.

Bununla beraber işlevsellik, her zaman tasarımsal öğelerle birleştirilmelidir. Zira kullanışlı bir portmanto-vestiyer, bulunduğu ortam ile beraber harmoni sağlamıyorsa kötü görünümler oluşturacaktır. Dolayısıyla yapacağınız tercihlerde duvarların ve mobilyaların bu eşya ile uyumu, kontrastı ve orantılı bir yapı sergilemesi büyük bir önem taşımaktadır.

Doğru yaptığınız seçimlerde evlerinizin giriş noktaların hem eksik noktaları kapatabilir, hem de muhteşem bir görünüm elde edebilirsiniz. Birbirinden şık tasarımlar ve farklı renkler mevcut olup, tercih yaparken arzu ve zevklerinize göre hareket ederseniz, evinizi baştan aşağı kolay şekilde yenileyebilirsiniz.

Hangi Portmanto-Vestiyerleri Seçmelisiniz?

Portmanto-vestiyer seçerken pek çok kişi birden fazla seçenek arasında kalarak, tercihte bulunamayabilir. Zira farklı modeller arasından tercihte bulunmak, oldukça zordur. Ayrıca sıklıkla ölçüler, eşyanın imal edildiği malzeme gibi farklı seçenekler de devreye girdiği için, bir karışıklık oluşabilir.

Burada tavsiye edilen, öncelikle nasıl bir malzeme tercih etmek istediğinizdir. Zira portmanto vestiyer modelleri birbirinden farklılaştıkça, malzemesi de değişebilir. Dolayısıyla hem sizin, hem de sevdiklerinizin sağlığı için tavsiye edilen öncelikle her malzemenin, hangi özellikte olduğunu bilmektir. Zira bazılarında sağlığa zararlı durumlar mevcut da olabilir.

Örneğin kurumumuz kapsamında size sunduğumuz seçeneklerimiz, sizin sağlığınıza herhangi bir kötü etkide bulunmayacak, ahşaplardan meydana getirilir. Böylece doğal bir yapı yaşam alanlarınıza getirilerek, daha ferah ve doğal ortamlar oluşturmanızı sağlar.

Diğer bir madde ise eşyayı nerede kullanacağınızdır. Her ne kadar ev ölçülerine göre özel üretimler olsa da, öncelikle tam olarak evin hangi köşesinde kullanacağınıza karar vermeniz, ardından da buna uygun ölçümler yapmanız gerekir. Bu hem enine, hem de boyuna bir ölçüm olmalıdır.

Sonrasında ise yapmanız gereken oldukça basittir. Geriye sadece birbirinden şık ve modern portmanto-vestiyerler arasından tercihte bulunmak kalır. Burada ilk olarak klasik mi, yoksa çağdaş mı istediğinize, karar vermeniz gerekir. Sonrasında ise renkleri düşünmeniz şarttır.

Eğer istediğiniz rengi bulamamışsanız, endişelenmeniz gerekmez; zira özel tasarım portmanto modellerimiz, isteğinize uygun renkler sunar. Bunun için tek yapmanız gereken öncelikle bir üyelik açmaktır. Zira satın alım işlemleri için bu en temel gereksinimdir.

Ardından karar verdiğiniz ürünü sepete eklemeniz, sonrasında da satın alım işlemlerinde renk, ölçü ve özellik bilgilerini girmeniz gerekir. Sonrasında ise portmanto-vestiyeriniz, tam istediğiniz seçeneklerde size kadar getirilecektir.

Kişi Sayısına Göre Tercihler Yapın

Özel tasarım portmanto modelleri farklı ölçülerle getirilmekle beraber, burada gerekli ölçümleri yaparken dikkat etmeniz gereken tek parametre sığıp, sığmayacağı değildir. Evde kaç kişi yaşadığı da burada önemli bir etmendir. Zira tabii olarak ölçü daraldıkça, kullanabilecek kişi sayısı da azalacaktır. Dolayısıyla seçimlerinizde genişlik de önemli maddeler arasında.

Örneğin tek kişi yaşıyorsanız, dar seçenekler sizin için yeterli gelecektir. Archer portmanto vestiyer, Bu nedenle tercihlerinizden birisi olabilir. Hem klasik, hem de modern karışımı bir görüntü sergileyen seçenek, evinizin vazgeçilmezleri arasında olacaktır. Ürün standart şu özelliklere sahiptir;

  1. 210 cm yükseklik,
  2. 120 cm genişlik,
  3. 42 cm derinlik,
  4. MDF malzeme,
  5. Beyaz renk,

Bununla beraber yükseklik, genişlik ve renk tamamen kullanıcıya bağlı olarak değişir. Seçeneğimizde isteğe göre ölçü ve renk belirtilmekte olup, ilave sunduğumuz özellikler de vardır. Ancak bunlar, opsiyonel olarak gelir.

Ancak daha geniş bir aileye sahipseniz, yapı olarak daha büyük ürünler tercih etmeniz önerilir. Dolayısıyla kişi sayınıza göre karar vermezseniz, ürün bir süre sonra yetersiz geleceği için sorunlar meydana gelecektir.

Ev Dekorasyonunu İle Uyumu Yakalayın

Modern ve rustik portmanto vestiyer modelleri seçerken bir diğer önemli konu da evinizle uyumlu olup, olmadığıdır. Her ne kadar öncelikle işlevselliğine ve fonksiyonlarına dikkat etmek gerekiyorsa da, eğer evinizle uyum sağlamıyorsa kötü bir görünüm oluşturacağı için, zaman içerisinde gözünüze de çirkin gelecek ve adeta bir fazlalık havası oluşturacaktır.

Bunu önlemek için model ve özellik kararlarını verdikten sonra yapmanız gereken dekorasyona karar vermektir. Ayrıca eşyanın nerede durduğu da önemlidir. Tavsiye edilen detaylı ve ayrıntılı bir plan yaparak, buna göre hareket etmektir. Eğer güzel bir nokta bulmuşsanız ve orada muhteşem bir aura yakalıyorsa; ancak dolu bir noktaysa yeni bir tasarım yapmanız önerilir.

Böylece hem evinizi baştan aşağı yenileyerek yeni tasarımlar meydana getirebilir, hem de en iyi sonuçları alabilirsiniz. Ayrıca duvarların ve mobilyaların rengi de birbiriyle uyumlu olmalıdır. Örneğin duvarlarınız ve diğer eşyalarınız beyaz renkse, siyah lüks vestiyer modelleri sizin için güzel bir seçenek olacaktır. Zira bu iki renk, muhteşem bir harmoni yakalar.

Ancak her renkte bu uyum yoktur. Örneğin 2021 moda renkleri sarı ve gri olsa da, beraber kullanımı çoğu kişi tarafından hoş karşılanmaz. Bu nedenle tavsiye edilen, evinizin tasarımına, rengine ve eşyalarına göre kararlar vermenizdir.

Dar Girişlerde Verimli Tercihler Yapın

Günümüzde her ev birbirinden farklı iç tasarımlara sahiptir. Bunun etkisiyle bazı yaşam alanlarında giriş noktaları, daha dar yapıda olabilir. Bu çerçevede ayrı ayrı portmanto, vestiyer ve ayakkabılık kullanmak, imkânsız hal alabilir.

Dolayısıyla bu gibi durumlarda, dar girişler için portmanto modelleri daha çok ön plana çıkmaktadır. Söz konusu modellerde ceketlerinizi asmak için askılıklar olup; çekmeceli modellerde ayakkabılarınızı ve terliklerinizi çekmecelere yerleştirme fırsatınız bulunur. Dolayısıyla tercihleriniz, bunların birleştirilmiş hali olmalıdır.

Burada tercihlerinizden biri olarak karşınıza çıkan mamordi portmanto vestiyer, dar alanlara uygun yapısıyla ön plana gelmektedir. Ürün özellikleri şöyledir;

  1. 210 cm yükseklik,
  2. 120 cm genişlik,
  3. 42 cm derinlik,
  4. MDF malzeme,
  5. Siyah renk,

Ürünün genişlik ve yükseklik oranlarının size uygun olmadığını düşünebilir ya da rengini beğenmeyebilirsiniz; ancak kullanıcılara istediği ölçülerde ve renklerde üretim yaptığımız için tek yapmanız gereken bu ürünün sipariş ekranına gelerek, ardından istediğiniz özellikleri, renkleri ve ölçüleri belirtmektir.

Ardından sipariş ettiğiniz ürün, bu hususlara göre yeniden yapılarak renklendirilecek, en kısa sürede de tarafınıza iletilecektir.

2021 modasında işlevsel eşyalar daha çok ön plana gelmekte olup, bu gibi eşyalar sayesinde 3 eşyayı, tek bir eşyayla birleştirebilir, böylece büyük bir alan tasarrrufu meydana getirebilirsiniz.

Malzemelerin Farkı Önemli Mi?

Eğer portmanto vestiyer modelleri inceliyorsanız, ürünlerin özelliklerini bilmeniz gerekir. Bu hususta tarafımızca size MDF ve ahşap gibi malzemelerden yapılan imalatlar sunulur. Bunlardan ahşap seçeneğimiz, en kaliteli ağaçlardan meydana getirilen, dayanıklı yapıdadır ve çürüme göstermez.

MDF ise yumuşak ya da sert ahşap unsurların parçalara ayrılması ardından ahşap life’a döndürülür. Sonrasında ise üzerine basınç ve yüksek ısı uygulanarak, reçine tutkal ve mum kullanılarak levha şeklinde üretilir. Ardından da gerekli birleştirmeler yapılır.

Peki, malzeme seçiminin önemi nedir? Bir vestiyer-portmanto’yu yaşam alanınıza uygun, muhteşem bir harmoni oluşturacak şekilde elde etmeniz oldukça kolaydır. Ancak ayrıntılara dikkat etmemek, ileride bazı sorunlar oluşturabilir.

Bazı yapı malzemelerinde sağlığa zararlı unsurlar da kullanıldığı için ayakkabı ve giyisilerinizin uzun süreli teması, hem size, hem de sevdiklerinize problemler oluşturacaktır. Tarafımızca sağlığınıza en büyük değer verilmekte olup, hiçbir ürünümüzde sizleri tehlikeye atacak malzemeler bulunmamakta.

Kişiselleştirme Seçeneklerinden Yararlanın

Her insan vestiyer modelleri 2020 alırken kendine göre olmasını, istediği özelliği seçebilmeyi ister. Bu bir iç tasarımı da daha verimli yapan unsurlar arasındadır.

Bu kapsamda kurumumuzca sizlere kişiselleştirme seçenekleri sunulur. Örneğin Becker portmanto vestiyer alacaksanız, standart özellikler bakımından şöyledir;

  1. 225 cm yükseklik,
  2. 200 cm genişlik,
  3. 42 cm derinlik,
  4. MDF malzeme,
  5. Beyaz renk,

Bununla beraber her ürünümüzde olduğu gibi, bunda da kişiler arzularına göre renk seçebilmekte, ölçüleri girerek ilave şeklinde opsiyonel özellik talebinde bulunabilmektedir. Bunun için yapmanız gereken öncelikle bir modelimizi seçerek, ardından üyelik hesabınıza giriş yapmaktır. Ardından satın alım bilgilerinizi girerken istediğiniz kişiselleştirme seçeneklerini belirtmelisiniz.

Ardından siparişiniz hemen istediğiniz koşullara göre hazırlanacak, tarafınıza gönderilecektir. Özel tasarım portmanto modelleri sayesinde evinizde gerçekleştirdiğiniz tasarımları daha iyi yapabilir ve sadece size özel alanlar meydana getirebilirsiniz.

Bu sayede hem tasarım olarak güzel bir görüntü oluşturabilir, hem de büyük bir alandan tasarruf edebilirsiniz. Minimalist bir yapı oluşturmak evinizi hem daha geniş gösterecek, hem de kendinizi daha ferah hissetmede size yardımcı olacaktır.

Etiketler: portmanto, portmanto modelleri, portmanto çeşitleri, pahalı portmanto modelleri, vestiyer, vestiyer modelleri, portmanto vestiyer modelleri, vestiyer çeşitleri, masif portmanto modelleri, portmanto vestiyer
Şubat 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR